Pretraga
Close this search box.

O Nama

Naša kompanija „NEFASER MEDICAL“ d.o.o. je osnovana 2014. godine u Beogradu sa pretežnom delatnošću uvoza i distribucije medicinskog materijala i opreme, kao i snabdevanja zdravstvenih ustanova proizvodima iz domena medicine i stomatologije.

Nefaser Medical d.o.o je ekskluzivni uvoznik i distributer proizvoda vodećih evropskih kompanija u oblasti opšte hirurgije, oralne hirugije, stomatologije.

S obzirom da posebnu pažnju usmeravamo na uvoz najkvalitetnijih medicinskih proizvoda, naša firma sarađuje sa najpoznatijim evropskim proizvođačima poput kompanije Yavo, Mascia Bruneli, Baldus, Germstar, Noraker …

Što se tiče distribucije, Nefaser Medical d.o.o ima dugogodišnju uspešnu saradnju sa preko 300 državnih I privatnih zdravstvenih ustanova širom Srbije.

Svi naši zaposleni su već dugo u oblasti medicine, i svako od nas, sa svojim iskustvom, stručnošću i znanjem doprinosi razvoju i unapređenju daljeg poslovanja.
Naš tim se satoji pretežno od mladih, stručnih i ambicioznih ljudi koji svakodnevno stoje na raspolaganju našim klijentima.

Zašto se kompanije odlučuju za saradnju sa nama

  • Poverenje klijenata
    Iza nas je veliki broj ugovora sa zdravstvenim ustanovama, bolnicama i klinikama na teritoriji Republike Srbije i regiona.
  • Plan uvoza i distribucije
    Uvozimo i distribuiramo najkvalitetniji medicinski materijal i opremu.
  • Profesionalan pristup klijentima
    Naši klijenti su izuzetno zadovoljni saradnjom sa nama zbog toga što naši zaposleni posvećuju posebnu pažnju svakome od njih, trudeći se da izađu u susret svim potrebama i zahtevima.

Misija

„Nefaser Medical“ d.o.o. je preduzeće osnovano 2014. godine sa ciljem pokrivanja tržišta Srbije i regiona proizvodima iz domena medicinske opreme i materijala. Već 9 godina, naša firma zastupa i distribuira proizvodni program poljskog proizvođača Yavo, koji je jedan od lidera u proizvodnji potrošnog medicinskog šavnog materijala – hirurškog konca, mrežica za stomačnu kilu itd.

Kompanija Yavo nam već godinama poklanja poverenje, tako da smo glavni distributeri njihovih proizvoda za celo područje bivše Jugoslavije. Takođe, „Nefaser Medical“ d.o.o. je zastupnik i distributer medicinskih sredstava za zaustavljanje krvarenja italijanskog proizvođača Mascia Brunelli, aparata za sedaciju azot suboksidom nemačkog proizvođača Baldus, kao i bioaktivnog stakla francuskog proizvođača Noraker.

Naša firma snabdeva tržište najkvalitetnijim proizvodima koji zadovoljavaju sve evropske i svetske standarde. Neki od tih proizvoda su: hirurški konac, sredstva za zaustavljanje krvarenja, mrežice za kilu, aparate za sedaciju, bioaktivno staklo.

Osim domaćih klijenata, među kojima se nalaze državne i privatne klinike, bolnice i ordinacije, sarađujemo i sa mnogim firmama iz inostranstva, koje nam rado poklanjaju poverenje.

Od 2014. godine do danas, misija preduzeća „Nefaser Medical“ d.o.o. je ostala ista – snabdevanje medicinskih ustanova najkvalitetnijim medicinskim materijalima i opremom.

Vizija

„Nefaser Medical“ d.o.o. je mikro preduzeće čija je misija da u narednim godinama postane lider u snabdevanju srpskog, ali i regionalnog tržišta proizvodima iz domena medicine i stomatologije koji zadovoljavaju najstrože evropske i svetske standarde.

Naš plan je da proširimo delatnost na ceo region, ali i tržište Evrope, kao i da proširimo asortiman proizvoda za kojima postoji potražnja u sistemu zdravstva.

Obezbeđujući svojim klijentima vrhunsku uslugu, visoko profesionalan pristup, agilnost i pouzdanost, naše granice se pomeraju, a brojnost naših klijenata nam potvrđuje da svoj posao radimo na najkvalitetniji mogući način, što nam je i glavna vodilja u daljem poslovanju.