Pretraga
Close this search box.

MEDIDENT 46. Međunarodni sajam medicine i stomatologije

Zvanično otvarajući 46. Međunarodni sajam medicine i stomatologije „Medident“, ministarka zdravlja u Vladi Republike Srbije prof. dr Danica Grujičić podsetila je da „bez alata nema zanata“. Ona je u tom kontekstu istakla da ovaj sajam svojom ponudom, predstavljenim alatima, uređajima, opremom i metodama predstavlja značajnu pomoć ne samo stomatolozima već i svim drugim medicinskim radnicima kojima je takva oprema osnovno sredstvo za rad.

Dr Marko Gojnić, predsednik Upravnog odbora Stomatološke komore Srbije, istakao je izuzetan značaj ove manifestacije i priliku da se upoznaju sa najsavremenijom stomatološkom opremom koja je danas dostupna na tržištu.

Sa ponosom možemo reći da smo učestvovali na međunarodnom sajmu medicine i stomatologije MEDIDENT, koji je bio održan na Beogradskom sajmu od 30. novembra do 02. decembra 2023. Godine.
Na ovoj prestižnoj međunarodnoj manifestaciji, na kojoj domaći i strani izlagači predstavljaju stomatološku, medicinsku i laboratorijsku opremu i sredstva, farmaceutske proizvode i razne medicinske usluge, naša kompanija je, pored velikog broja izlagača, predstavila svoje proizvode iz domena medicine i stomatologije.

Na sajmu su posetioci mogli da vide i bliže se upoznaju sa našim dosadašnjim proizvodima koje distribuiramo, poput hirurškog konca, sredstava za zaustavljanje krvarenja, bioaktivnog stakla, sredstva za bezkontaktnu dezinfekciju…